Rólam

Sok szeretettel köszöntelek a honlapomon!

A nevem Lőrincz Veronika, coach és mediátor vagyok.
A Helló Stressz! Stressztudatosság Coaching® módszert megalkotva és használva segítek azoknak, akik

 • nehezen kezelik a visszatérő stresszhelyzeteket,
 • túlzott családi vagy munkahelyi nyomás alatt élnek,
 • az időhiány miatt nem élnek minőségi életet.

 • Közel 20 éven át pénzügyi nagyvállalati munkakörnyezetben dolgoztam, supervisor és manager pozíciókban, így közvetlen rálátásom és tapasztalataim is vannak arról, hogy a stressz jelenléte mennyire káros a mindennapi életünkben.

  Először munkám során fordultam a coaching típusú vezetés felé, s mint vezető, legfőbb célomnak tekintettem a jó hangulatú, motiváló munkakörnyezet kialakítását, ezen belül is nagy hangsúlyt fektettem a négyszemközti fejlesztő beszélgetésekre.

  Mindeközben több mint 13 éven át tartottam szakmai felkészítő és csoportfejlesztő tréningeket. 2018-tól Agile coach szerepkörben tevékenykedtem.

  2011-ben végeztem a Metropolitan Egyetem Vállalati Kommunikációs BA szakán, ezt követően számos készségfejlesztő képzésen részt vettem, majd 2020-ban a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola Coach szakirányú továbbképzési szakon diplomát, 2022-ben pedig mediátor képesítést szereztem. Jelenleg ismét a Metropolitan Egyetem Emberi erőforrás BSc szakán folytatom a tanulmányaimat.

  2019-ben indítottam a www.magadontul.hu weboldalt, amelyen leginkább blog bejegyzéseim olvashatóak. Nagyjából 5-8 éve egyre tudatosabban foglalkozom az önfejlesztéssel, az önszeretet és az önbecsülés erősítésével. Legfőképpen az motivál, hogy minél több emberhez eljusson a mottóm: Legyél több, mint ami vagy!
  Ugyanebben az évben megjelent az első kisregényem, Teszek-veszek, színészkedek címmel.

  A Helló Stressz! Stressztudatosság Coaching® módszer segítségével ügyfeleim elsajátítják a stressz csökkentéséhez szükséges tudatosságot, a tudatos jelenlétet, megismerik fejlesztendő területeiket és képesek lesznek az őket ért stresszorokra felkészülni, azokat megfelelően kezelni az életük minden területén.

  Témák, amelyekben támogatást tudok nyújtani:

 • régóta elhúzódó stresszhelyzetek kezelése, megszűntetése
 • tudatos stresszkezelés
 • karrierút fejlesztés, karriertanácsadás, elakadás a karrierútban
 • munkába történő visszatérés, munkából történő kilépés, munkahelyek közötti váltás
 • magánéleti elakadások

 • Ha elakadást érzel a munkádban, magánéletedben, a kapcsolataidban, írj bátran az info@magadontul.hu címre vagy az Időpontfoglalás menüpontban keress hozzám egy szabad órát.