Időpontfoglalás

Az időpont foglalás menete

Elsőként, kérem, válassza ki, milyen formában megfelelő Önnek a coaching időpont:
– videós megbeszélés
– helyszínen, személyesen

Jelen egészségügyi helyzetre való tekintettel elsősorban az online, Zoom applikáción keresztül történő coaching ülést javaslom.

A Zoom elérhető az alábbi online felületen, valamint applikáció formájában is letölthető az Apple Store és a Google Play oldalakon.

Ezt követően kérem, válasszon a szabad időpontok közül, amelyek a naptári hónap és nap kiválasztását követően jelenek meg. Minden szabad időpont 50 perc coaching ülést tartalmaz.

Kiválasztást követően Visszaigazoló email kerül kiküldésre az előzetes foglalásról, majd egy újabb Visszaigazoló levél, amennyiben az időpont véglegesítésre kerül.

A foglalást megelőzően egy Emlékeztető email kerül kiküldésre.

A coaching ülés Zoom elérhetősége az email tájékoztatóban szerepel.

Időpont foglalás módosítása


A korábban lefoglalt időpont annak megkezdése előtt 12 órával díjmentesen lemondható. Az ehhez szükséges linket a kapott Visszaigazoló email tartalmazza.

A korábban lefoglalt időpont az időpont megkezdése előtt 12 órával díjmentesen módosítható. Az ehhez szükséges linket a kapott Visszaigazoló email tartalmazza.

Amennyiben a lefoglalt időpont 0-12 órán belül kerül lemondásra, úgy köteles a Szolgáltatás aktuális díjának az 50%-át átutalni a Magnet Banknál vezetett, 16200223-10027680 számú bankszámlára.

A szolgáltatást nyújtó a korábban lefoglalt időpontot az időpont megkezdése előtt 12 órával lemondhatja, amelyért kártérítési felelősséggel nem tartozik.

A szolgáltatást nyújtó a korábban lefoglalt időpontot az időpont megkezdése előtt 12 órával módosíthatja, amelyért kártérítési felelősséggel nem tartozik.

Amennyiben a foglalással kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@magadontul.hu email címen vagy a +36-20-254-2524 telefonos elérhetőségen.

Időpontfoglaló