Időpontfoglalás

Időpontfoglaló

Időpontfoglalást az itt található Időpontfoglalón keresztül lehet tenni, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:

Lőrincz Veronika
📞 +36-20-254-2524 / 10:00-18.00 között
info@magadontul.hu


Az időpont foglalás menete

1) Elsőként, kérem, válassza ki, melyik szolgáltatásra kíván időpontot foglalni. Az alábbi lehetőségek közül választhat:
– coaching, mediáció

2) Ezt követően, válassza ki, milyen formában kíván részt venni:
– videós megbeszélés
– helyszínen, személyesen

Stressztudatosság tréning 2023. januári hónapban kizárólag online formában kerül megszervezésre.
Coaching és mediáció esetén online és személyes lehetőségek vannak továbbra is.

Az online coaching ülést javaslom mindazok számára, akik szeretnének otthon, kényelmes körülmények között beszélgetni, vagy a távolság, esetleg idő miatt az utazás nem megoldható. Az online ülések Zoom-n keresztül történnek.

A Zoom elérhető az alábbi online felületen, valamint applikáció formájában is letölthető az Apple Store és a Google Play oldalakon.

Amennyiben a személyes találkozót preferálja, úgy az időpontfoglalást követően felveszem önnel a kapcsolatot, hogy mely helyszínt tudom biztosítani. Általános helyszínek Budapest, V, VI kerületeiben találhatóak, előzetes egyeztetésünknek megfelelően (nagyobb tömegközlekedési csomópontok közelében).

3) Ezután, kérem, válasszon a szabad időpontok közül, amelyek a naptári hónap és nap kiválasztását követően jelennek meg. Minden szabad időpont 50 perc coaching ülést tartalmaz.

4) Kiválasztást követően Visszaigazoló email kerül kiküldésre az előzetes foglalásról, majd egy újabb Visszaigazoló levél, amennyiben az időpont véglegesítésre kerül.

5) A foglalást megelőzően egy Emlékeztető email kerül kiküldésre.

6) A coaching ülés Zoom elérhetősége az email tájékoztatóban szerepel.

Az időpont foglalás módosítása


1) A korábban lefoglalt időpont annak megkezdése előtt 12 órával díjmentesen lemondható. Az ehhez szükséges linket a kapott Visszaigazoló email tartalmazza.

2) A korábban lefoglalt időpont az időpont megkezdése előtt 12 órával díjmentesen módosítható. Az ehhez szükséges linket a kapott Visszaigazoló email tartalmazza.

3) Amennyiben a lefoglalt időpont 0-12 órán belül kerül lemondásra, úgy köteles a Szolgáltatás aktuális díjának az 50%-át átutalni a Magnet Banknál vezetett, 16200223-10027680 számú bankszámlára.

4) A szolgáltatást nyújtó a korábban lefoglalt időpontot az időpont megkezdése előtt 12 órával lemondhatja, amelyért kártérítési felelősséggel nem tartozik.

5) A szolgáltatást nyújtó a korábban lefoglalt időpontot az időpont megkezdése előtt 12 órával módosíthatja, amelyért kártérítési felelősséggel nem tartozik.

6) Amennyiben a foglalással kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@magadontul.hu email címen vagy a +36-20-254-2524 telefonos elérhetőségen.

Ismerd meg a Stressztudatosság módszer alapjait és nézz bele a Kezdő csomagba!

Szerezd meg most a Kezdő csomagot, mindössze

3.990 forintért

KATTINTS IDE

This will close in 0 seconds