Pályakezdés nekifutásból

pályakezdés

Mivel közel 20 éven át nagyvállalati környezetben dolgoztam, így vezetőként elkerülhetetlen volt számomra, hogy pályakezdőkkel, fiatal munkavállalókkal dolgozhassak együtt. Munkahelyi környezetben mindig éles ellentétek és vélemények alakulnak ki a témát illetően: jó pályakezdő munkatársat felvenni vagy sem? Oké, és mi a helyzet a pályakezdő oldalánm, vajon mit él át a pályakezdés során? Mi lehet az a pályakezdő-stressz?

“Pályakezdés nekifutásból” bővebben

Jövőnk és a stressz

Jövő és a stressz

Nos, vajon hányszor aggódunk a holnap miatt? Mennyi órát és éjszakát agyalunk azon, hogyan alakuljon másnap a munka, mit csináljunk, hogy határidőre minden kész legyen? Mennyi időt áldozunk a családi logisztika megtervezésére, a pénzügyi helyzetünk biztonságossá tételére? És mi végre is ez a nagy gondolkodási mániánk a jövőnk árnyékában, ha csak stressz érkezik vele együtt?

“Jövőnk és a stressz” bővebben

7 + 2 eszköz, hogy boldogabb és teljesebb kapcsolataid legyenek

Kapcsolatépítés

Az emberi kapcsolatok mély és szoros kapcsolatban állnak a boldogság élményével. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy azok, akik erős és pozitív kapcsolatokban élnek, magasabb boldogságszinttel rendelkeznek, és jobban képesek kezelni az élet kihívásait, összességében véve. Itt van 7+2 lépés, hogy boldogabb és teljesebb kapcsolataid legyenek.

“7 + 2 eszköz, hogy boldogabb és teljesebb kapcsolataid legyenek” bővebben

A boldogság alapjai, vagyis az élet megélésének titkai

boldogság

Az élet gyakran kihívásokkal és stresszel teli, tudjuk már jól, de a boldogság alapvető forrásai mindenki számára elérhetők. A kulcs nem egyetlen varázslatos megoldásban rejlik, hanem az életünk különböző aspektusainak tudatos kezelésében. Lássuk, mik azok az alapelvek, amelyek segítenek kialakítani a boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet.

“A boldogság alapjai, vagyis az élet megélésének titkai” bővebben

Ismerd meg a Stressztudatosság módszer alapjait és nézz bele a Kezdő csomagba!

Szerezd meg most a Kezdő csomagot, mindössze

3.990 forintért

KATTINTS IDE

This will close in 0 seconds