Online tréning teljes

54.990 Ft

Kategória:

Leírás

Mindannyiunk életében vannak stresszes helyzetek. Kisebb, nagyobb eredményekkel sikerül is ezeket leküzdenünk. De mi történik akkor, ha nem is látjuk, hogy stresszes az életünk, csak azt tapasztaljuk, hogy folyton feszültek vagyunk, nehez tudunk elaludni, állandóan gondolatok cikáznak a fejünkben, vagy türelmetlenek vagyunk és halogatjuk a dolgainkat? Mi történik akkor, ha számos praktikát kipróbáltunk már a stressz csökkentésére, de mindegyik csak ideig-óráig tudott nyugalmat hozni nekünk?

A 7 lépéses Stressztudatosság módszer megoldási lehetőséget nyújt arra, hogy a visszatérő stresszhelyzeteket tudatosan és sikeresen tudjuk kezelni. A Stressztudatosság tréning pedig ebben ad gyakorlati és kézzel fogható megoldásokat.

Ha szeretnél megismerkedni a stressztudatosság módszer 7 lépésével, szívesen elvégeznél egy tréninget, de nehezen tudod az idődet összeegyeztetni egy 2×3 órás elfoglaltságra akár hétvégén, akkor a Stressztudatosság tréning online kurzus számodra ideális lehetőség. Ebben a kurzusban megismerkedhetsz a módszer alaplépéseivel, coaching lépések és kérdések segítségével pedig felismerheted és kezelheted az életedben régóta fennálló stresszhelyzeteket.

A kurzus online formában elérhető számodra, így bárhol és bármikor, akár több részletben is megtudod nézni és hallgatni, szabadidődhöz igazítva.

Az online kurzushoz ingyenesen letölthető a Stressztudatosság MUNKAFÜZET

BÓNUSZ!
Minden online kurzust vásárló számára díjmentesen biztosítok 30 perc konzultációt!

Ehhez nem kell mást tenned, mint vagy időpontot foglalni a Online időpontfoglalás menüpontban, vagy az alábbi elérhetőségeken keress fel engem:

info@magadontul.hu>

+36-20-254-2524.

Termék jellemzők:

Típus: online videó

Időtartam: megközelítőleg 100 perc

Hozzáférés: https://magadontul.hu/stressztudatossag-trening-videotar/

Jelszó hozzáférés: megrendelést és kifizetést követően emailben megküldve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online tréning teljes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük