Kezdő csomag- online

(6 vásárlói értékelés)

3.990 Ft

7 lépéses Stressztudatosság tréning alapmodul.

Kategória:

Leírás

Ha még egyelőre csak ismerkednél a módszerrel, mielőtt a tréningre jönnél hozzám vagy egyéni coachingra, akkor a 60 perces Kezdő csomag neked való!

Hasznos szempontok és azonnal használható megoldások a hétköznapi stressz ellen.


Mindannyiunk életében vannak stresszes helyzetek. Kisebb, nagyobb eredményekkel sikerül is ezeket leküzdenünk. De mi történik akkor, ha nem is látjuk, hogy stresszes az életünk, csak azt tapasztaljuk, hogy folyton feszültek vagyunk, nehez tudunk elaludni, állandóan gondolatok cikáznak a fejünkben, vagy türelmetlenek vagyunk és halogatjuk a dolgainkat? Mi történik akkor, ha számos praktikát kipróbáltunk már a stressz csökkentésére, de mindegyik csak ideig-óráig tudott nyugalmat hozni nekünk?

A 7 lépéses Stressztudatosság módszer megoldási lehetőséget nyújt arra, hogy a visszatérő stresszhelyzeteket tudatosan és sikeresen tudjuk kezelni. A Stressztudatosság tréning pedig ebben ad gyakorlati és kézzel fogható megoldásokat.

Ha szeretnél megismerkedni a stressztudatosság módszer 7 lépésével, de még bátortalan vagy egy kétszemélyes coaching vagy egy kiscsoportos tréningben való részvételben, akkor a 60 perces Stressztudatosság tréning alapmodul számodra ideális lehetőség. Ebben a kurzusban megismerkedhetsz a módszer alaplépéseivel, és a saját életedre, stresszkezelési stratégiádra építve beépítheted őket az életedbe.

A Kezdő csomag tartalma online formában elérhető számodra, így bárhol és bármikor, akár több részletben is megtudod nézni és hallgatni, szabadidődhöz igazítva.

Amennyiben kedvet érzel és szívesen részt vennél akár a tréningen, akár a coachingon, úgy természetesen, a Kezdő csomag árát jóváírom számodra a tréning vagy coaching díjából.

A Kezdő csomag tartalma:

– alapmodul (60 perces online videó)

– letölthető mp3 hanganyag

– bónusz: Kezdő csomag árának jóváírása az első coaching ülés vagy a teljes online tréning díjából.

Hozzáférés: https://magadontul.hu/stressztudatossag-trening-videotar/
Jelszó hozzáférés: megrendelést és kifizetést követően emailben megküldve

Kezdő csomag- online termékről 6 értékelés

 1. Zselenszki Zora (megerősített tulajdonos)

  Ami szerintem első hallgatás után jellemzi az alapmodult: Jól struktúrált tartalom, a lépéseken egyesével haladva könnyen emészthető, holott az anyag kimondottan masszív és komplex. A mindennapi életből hozott példákkal kerül szerintem igazán közel hozzánk a mondanivalója. A pörgős előadásmóddal végig fenntartja a figyelmet, így abszolút könnyen rögzül, tökéletes alap, amire a későbbi anyagok / tréningek tovább épülhetnek. A témakör pedig abszolút hiánypótló, annak ellenére, hogy a mindennapjaink szerves része.

 2. Vassné H. Klári (megerősített tulajdonos)

  Munkahelyi szorongás miatt jutottam el Veronikához, coaching ülésbe, ezért kíváncsi voltam a tréningre is. Az alapmodul már önmagában véve is nagyon hasznos volt számomra, sok dolgot felfedeztem belőle a saját életemben is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek stresszes az élete.

 3. P. Lili (megerősített tulajdonos)

  Szuper bevezető a teljes tréningre, külön tetszik, hogy nem csak a szokásos stresszkezelő dolgokról van szó benne, hanem egy átfogó módszertan. Megrendelem a teljes tréninget is, mert sok nyomasztó dolog van az életemben (vagyis bennem), amivel dolgoznom kell.

 4. Juhász Marcsi (megerősített tulajdonos)

  Régóta szerettem volna valamilyen stresszkezelő tanfolyamra elmenni, de eddig nem volt lehetőségem, a céges tanfolyamok meg számomra eléggé sablonosak voltak. Ebben a videóban pont az tetszik, hogy egy picit összettetebb módon járja körül a témát. Az önfejlesztés a legfontosabb!

 5. Sz. Timea (megerősített tulajdonos)

  Mindfulness tréningen már voltam és szerettem volna egy régi családi feszültséget megoldani, ezért szükségem volt még valamilyen módszerre. Szerintem, ha ezeket a dolgokat, amik a videóban is elhangoznak, végig tudom csinálni a munkafüzet alapján, akkor megoldódhat bennem ez az egész. Jó, hogy lehet hallgatni és nem csak videóban.

 6. Horváth Alexandra Szandi (megerősített tulajdonos)

  Családi problémáimra kerestem a megoldást. A Youtube-n láttam már a videókat és megvásároltam a modult és sok hasznos infót kaptam belőle. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden összefüggésben lehet egy “aprónak tűnő” problémával. Rengeteg munkám lesz változtatni a dolgokon, úgy látom, de már nagyon szeretném, ha boldog lehetnék a családommal.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük