Alapmodul – online

(5 vásárlói értékelés)

3.990 Ft

7 lépéses Stressztudatosság tréning alapmodul.

Kategória:

Leírás

Ha még egyelőre csak ismerkednél a módszerrel, mielőtt a tréningre jönnél hozzám vagy egyéni coachingra, akkor a 60 perces alapmodul neked való!

Hasznos szempontok és azonnal használható megoldások a hétköznapi stressz ellen.


Mindannyiunk életében vannak stresszes helyzetek. Kisebb, nagyobb eredményekkel sikerül is ezeket leküzdenünk. De mi történik akkor, ha nem is látjuk, hogy stresszes az életünk, csak azt tapasztaljuk, hogy folyton feszültek vagyunk, nehez tudunk elaludni, állandóan gondolatok cikáznak a fejünkben, vagy türelmetlenek vagyunk és halogatjuk a dolgainkat? Mi történik akkor, ha számos praktikát kipróbáltunk már a stressz csökkentésére, de mindegyik csak ideig-óráig tudott nyugalmat hozni nekünk?

A 7 lépéses Stressztudatosság módszer megoldási lehetőséget nyújt arra, hogy a visszatérő stresszhelyzeteket tudatosan és sikeresen tudjuk kezelni. A Stressztudatosság tréning pedig ebben ad gyakorlati és kézzel fogható megoldásokat.

Ha szeretnél megismerkedni a stressztudatosság módszer 7 lépésével, de még bátortalan vagy egy kétszemélyes coaching vagy egy kiscsoportos tréningben való részvételben, akkor a 60 perces Stressztudatosság tréning alapmodul számodra ideális lehetőség. Ebben a kurzusban megismerkedhetsz a módszer alaplépéseivel, és a saját életedre, stresszkezelési stratégiádra építve beépítheted őket az életedbe.

Az alapmodul online formában elérhető számodra, így bárhol és bármikor, akár több részletben is megtudod nézni és hallgatni, szabadidődhöz igazítva.

Amennyiben kedvet érzel és szívesen részt vennél akár a tréningen, akár a coachingon, úgy természetesen, az alapmodul árát jóváírom számodra a tréning vagy coaching díjából.

Termék jellemzők:

Típus: online videó

Időtartam: megközelítőleg 60 perc

Hozzáférés: https://magadontul.hu/stressztudatossag-trening-videotar/
Jelszó hozzáférés: megrendelést és kifizetést követően emailben megküldve

Alapmodul – online termékről 5 értékelés

 1. Zselenszki Zora (megerősített tulajdonos)

  Ami szerintem első hallgatás után jellemzi az alapmodult: Jól struktúrált tartalom, a lépéseken egyesével haladva könnyen emészthető, holott az anyag kimondottan masszív és komplex. A mindennapi életből hozott példákkal kerül szerintem igazán közel hozzánk a mondanivalója. A pörgős előadásmóddal végig fenntartja a figyelmet, így abszolút könnyen rögzül, tökéletes alap, amire a későbbi anyagok / tréningek tovább épülhetnek. A témakör pedig abszolút hiánypótló, annak ellenére, hogy a mindennapjaink szerves része.

 2. Vassné H. Klári (megerősített tulajdonos)

  Munkahelyi szorongás miatt jutottam el Veronikához, coaching ülésbe, ezért kíváncsi voltam a tréningre is. Az alapmodul már önmagában véve is nagyon hasznos volt számomra, sok dolgot felfedeztem belőle a saját életemben is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek stresszes az élete.

 3. P. Lili (megerősített tulajdonos)

  Szuper bevezető a teljes tréningre, külön tetszik, hogy nem csak a szokásos stresszkezelő dolgokról van szó benne, hanem egy átfogó módszertan. Megrendelem a teljes tréninget is, mert sok nyomasztó dolog van az életemben (vagyis bennem), amivel dolgoznom kell.

 4. Juhász Marcsi (megerősített tulajdonos)

  Régóta szerettem volna valamilyen stresszkezelő tanfolyamra elmenni, de eddig nem volt lehetőségem, a céges tanfolyamok meg számomra eléggé sablonosak voltak. Ebben a videóban pont az tetszik, hogy egy picit összettetebb módon járja körül a témát. Az önfejlesztés a legfontosabb!

 5. Sz. Timea (megerősített tulajdonos)

  Mindfulness tréningen már voltam és szerettem volna egy régi családi feszültséget megoldani, ezért szükségem volt még valamilyen módszerre. Szerintem, ha ezeket a dolgokat, amik a videóban is elhangoznak, végig tudom csinálni a munkafüzet alapján, akkor megoldódhat bennem ez az egész. Jó, hogy lehet hallgatni és nem csak videóban.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük