Alapmodul – online

3.990 Ft

7 lépéses Stressztudatosság tréning alapmodul.

Kategória:

Leírás

Ha még egyelőre csak ismerkednél a módszerrel, mielőtt a tréningre jönnél hozzám vagy egyéni coachingra, akkor a 60 perces alapmodul neked való!

Hasznos szempontok és azonnal használható megoldások a hétköznapi stressz ellen.


Mindannyiunk életében vannak stresszes helyzetek. Kisebb, nagyobb eredményekkel sikerül is ezeket leküzdenünk. De mi történik akkor, ha nem is látjuk, hogy stresszes az életünk, csak azt tapasztaljuk, hogy folyton feszültek vagyunk, nehez tudunk elaludni, állandóan gondolatok cikáznak a fejünkben, vagy türelmetlenek vagyunk és halogatjuk a dolgainkat? Mi történik akkor, ha számos praktikát kipróbáltunk már a stressz csökkentésére, de mindegyik csak ideig-óráig tudott nyugalmat hozni nekünk?

A 7 lépéses Stressztudatosság módszer megoldási lehetőséget nyújt arra, hogy a visszatérő stresszhelyzeteket tudatosan és sikeresen tudjuk kezelni. A Stressztudatosság tréning pedig ebben ad gyakorlati és kézzel fogható megoldásokat.

Ha szeretnél megismerkedni a stressztudatosság módszer 7 lépésével, de még bátortalan vagy egy kétszemélyes coaching vagy egy kiscsoportos tréningben való részvételben, akkor a 60 perces Stressztudatosság tréning alapmodul számodra ideális lehetőség. Ebben a kurzusban megismerkedhetsz a módszer alaplépéseivel, és a saját életedre, stresszkezelési stratégiádra építve beépítheted őket az életedbe.

Az alapmodul online formában elérhető számodra, így bárhol és bármikor, akár több részletben is megtudod nézni és hallgatni, szabadidődhöz igazítva.

Amennyiben kedvet érzel és szívesen részt vennél akár a tréningen, akár a coachingon, úgy természetesen, az alapmodul árát jóváírom számodra a tréning vagy coaching díjából.

Termék jellemzők:

Típus: online videó

Időtartam: megközelítőleg 60 perc

Hozzáférés: https://magadontul.hu/stressztudatossag-trening-videotar/
Jelszó hozzáférés: megrendelést és kifizetést követően emailben megküldve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alapmodul – online” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük